از سلسله جلسات رویداد بزرگ دیباذین(سراج)

ارسال شده در تاریخ 1403/04/06
از سلسله جلسات رویداد بزرگ دیباذین(سراج)

شنبه ششم تیرماه 1403 مهندس طنابی معاون هنری، دکتر حیدری معاون گردشگری، مهندس یوسف زاده کارشناس بازاریابی و تبلیغات، مهندس بهرام نژاد کارشناس مسئول توسعه و ترویج صنایع دستی، و مهندس خضر زاده رئیس گروه بازاریابی و تبلیغات و مسئول روابط عمومی از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهمان دکتر پریسا قربان نژاد رئیس شعبه ارومیه دانشگاه الزهرا و دکتر سالار فریدپور مدیر عامل و مهندس سپهر ولیزاده مدیر نوآوری شرکت شتاب دهنده آرکاپ بودند. در ابتدا دکتر پریسا قربان نژاد ضمن اشاره به کلیات و اهداف این رویداد، مهمترین نتیجه این رویداد را در سطح استان، بسترسازی فرهنگ کار تیمی و در نتیجه شناسایی تیم های موفق کاری و تبدیل آنها به شرکت های موفق دانست. در ادامه مهندس سپهر ولیزاده اسلایدی از جزئیات رویداد را به نمایش گذاشت. در انتهای این جلسه که نزدیک به دو ساعت به طول انجامید میزان و نحوه حمایت مادی و معنوی از رویداد از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مشخص و مورد توافق طرفین قرار گرفت.

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_urmia_block2931
ارومیه، بلوار رودکی، خیابان آبشناسان، نارون دوازدهم، دانشگاه الزهرا