۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۸ شهريور

میزبانی دانشگاه الزهرا در برگزاری کارگاه های تجهیزات آزمایشگاهی با تکنولوژی بالا برای هیات دانشگاه حلب سوریه

ارسال شده در تاریخ 1402/10/27

دانشگاه الزهرا از تاریخ 18 دی ماه لغایت 22 دی ماه 1402، پیرامون اجرایی سازی تفاهم نامه همکاری بین  این دانشگاه و دانشگاه حلب سوریه ، میزبان هیات دانشگاه حلب سوریه بود.
در برنامه میزبانی، امور آزمایشگاه های دانشگاه الزهرا ، مدرسه زمستانه مهارت های آزمایشگاهی تجهیزات با تکنولوژی بالا را تدارک دید.
در تاریخ 19 دی ماه ، هیات دانشگاه حلب سوریه در دفتر مدیریت همکاری های علمی و بین المللی حضور یافتند. سرکار خانم دکتر حسینی، مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی و نیز مدیر امور آزمایشگاه های دانشگاه الزهرا و جناب آقای دکتر شفیع خانی در خصوص آزمایشگاه های دانشگاه توضیح دادند و هیات دانشگاه حلب سوریه نیز در خصوص دانشگاه و امکانات موجودشان ایراد سخن نمودند.
جلسه در مورد تبادل همکاری های علمی و آزمایشگاهی و نحوه ارتباط و تعامل دو دانشگاه ادامه داشت.
سپس بازدید از آزمایشگاه مرکزی آغاز شد:
آقای محمدی اپراتور دستگاه SEM و BET، در خصوص مدل و ساخت دستگاه ، کارکرد آن، انواع نمونه ها توضیح داده و تصاویر، نمودار و آنالیزهای انجام شده را به نمایش گذاردند.
در ادامه خانم ناصری دستگاه مگنترون اسپاترسینگ، خانم رضایی دستگاه PL و خانم اصغری دستگاه AFM را شرح دادند.
سپس در جلسه ی جناب آقای دکتر دهقانپور، رئیس دانشکده شیمی شرکت نموده و از آزمایشگاه های دانشکده شیمی دیدن کردند.
بعد از ظهر همان روز از آزمایشگاه XRD و Raman آزمایشگاه مرکزی بازدید نموده و خانم نجفی اپراتور دستگاه های موجود ، بعد از توضیح ساختار دستگاه ها و سخت افزار آن و کار با نرم افزار expert به منظور تحلیل داده های XRD ، انجام انواع نمونه های مختلف را نمایش دادند و همچنین دستگاه رامان را با انجام تست یک نمونه معرفی کردند.
در ادامه بازدیدها ، دستگاه های GC-MS و ICP به صورت تئوری توضیح داده شدند.
هیات دانشگاه حلب سوریه در روز 20 دی ماه از آزمایشگاه های دانشکده علوم زیستی و دانشکده فیزیک بازدید نمودند.
اپراتور های آزمایشگاه ها در حین بازدید به سوالات هیات دانشگاه حلب پاسخ دادند.

امور آزمایشگاه ها
     تهران،خیابان ونک،ده ونک، دانشگاه الزهرا،معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه الزهرا(س). کدپستی : 1993891176
    تلفکس : 982188030652+