۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

ارسال شده در تاریخ 1402/02/05
گرامیداشت روز ملی آزمایشگاه‌ها

دانشگاه الزهرا به مناسبت بزرگداشت زادروز حکیم جرجانی و روز ملی آزمایشگاه، مراسمی برای تقدیر و تشکر از همه کارشناسان این حوزه در روز سه شنبه 5 اردیبهشت ماه برگزار نمود.
خانم دکتر حسینی، رئیس امور آزمایشگاه های دانشگاه الزهرا ، نمایندگان محترم دانشکده های مرتبط، اساتید بزرگوار و کارشناسان محترم آزمایشگاه ها و کارگاه ها در این مراسم حضور داشتند. خانم دکتر حسینی با تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات ، سخنان خود را آغاز نموده و روز آزمایشگاه را تبریک گفتند و با اشاره به نقش پر رنگ کارشناسان آزمایشگاه ها در پیشبرد اهداف و برنامه های توسعه علم و فناوری و ارتقاء خدمات آزمایشگاهی ، از ایشان تقدیر و تشکر کردند. در ادامه اساتید بزرگوار این حوزه به عدم انحصاری شدن تجهیزات، ارائه خدمات با تعرفه کمتر و اختصاص گرنت مستقیم به دریافت خدمات ، تعمیر تجهیزات و ... پرداختند.
سپس کارشناسان مشکلات خود از جمله تبدیل وضعیت ، عدم ایمنی در برخی موارد در آزمایشگاه ها ، کمبود مواد و وسایل را مطرح نمودند که با پیگیری مجدانه امور آزمایشگاه ها، هرچه زودتر مرتفع خواهد شد..
در پایان لوح تقدیری به رسم یادبود به کارشناسان محترم اعطا شد.

امور آزمایشگاه ها
     تهران،خیابان ونک،ده ونک، دانشگاه الزهرا،معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه الزهرا(س). کدپستی : 1993891176
    تلفکس : 982188030652+