۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

نشست مدیران مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی

ارسال شده در تاریخ 1401/09/06
نشست مدیران مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی

نهمین نشست مدیران شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی ریاست جمهوری، در روز دوشنبه 16 آبان ماه1401 از ساعت 9 تا 12 به صورت حضوری / مجازی با حضور معاون علمی ، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی برگزار شد.
رئیس امور آزمایشگاه های دانشگاه الزهرا و رابط آزمایشگاه مرکزی در این نشست شرکت کردند.
هدف از برگزاری برقراری ارتباط نزدیک تر بین آزمایشگاه‌ها، هم افزایی تجربیات، معرفی مراکز آزمایشگاهی توانمند و ترویج و فرهنگ‌سازی الگوی به اشتراک‌گذاری توانمندی‌ها بوده است.
هدف مهم دیگر ایجاد انگیزه برای توسعه ظرفیت‌های آزمایشگاهی، مشتری‌مداری، ارتقای استانداردها و در نهایت ارائه خدمات بهتر به مخاطبین می باشد ، در این راستا مراکز آزمایشگاه‌های برتر و آزمایشگاه‌هایی که رشد قابل توجهی نسبت به سال گذشته داشتند و نیز رابطین آزمایشگاهی که پل میان مراکز عضو و شبکه آزمایشگاهی هستند مورد تقدیر قرار گرفتند.
در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

امور آزمایشگاه ها
     تهران،خیابان ونک،ده ونک، دانشگاه الزهرا،معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه الزهرا(س). کدپستی : 1993891176
    تلفکس : 982188030652+