۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

دومین «کنفرانس ملی تجهیزات و فناوری های ازمایشگاهی»

ارسال شده در تاریخ 1400/06/29
دومین «کنفرانس ملی تجهیزات و فناوری های ازمایشگاهی»

دومین «کنفرانس ملی تجهیزات و فناوری های ازمایشگاهی» توسط دانشگاه شهید بهشتی و انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران، 24 و 25 شهریور 1400 به صورت مجازی برگزارشد.
رئیس امور آزمایشگاه ها، مسئول سفارش تجهیزات و کارشناسان آزمایشگاه مرکزی دانشگاه الزهرا در این کنفرانس شرکت نمودند.
هدف از برگزاری دوره، فراهم آوردن فرصت بی‌نظیری جهت هم‌اندیشی و تبادل تجربیات بین دانشگاهیان و کارشناسان فنی تجهیزات بوده است. در این کنفرانس کارشناسان فنی در خصوص آخرین فناوری حوزه تجهیزات پژوهشی به ایراد سخنرانی پرداخته و صاحب نظران دانشگاهی نیز روش‌های جدید که در حوزه کاربرد تجهیزات آزمایشگاهی ابداع نموده‌اند را معرفی کردند. به‌عبارت دیگر این کنفرانس گردهمایی صاحب نظران دانشگاهی و مهندسان بوده که در آن محققین به معرفی روش‌های نوین سنجش های آزمایشگاهی و مهندسان به معرفی آخرین فناوری‌های حوزه تجهیزات پژوهشی پرداختند.
 کنفرانس ملی تجهیزات و فناوری های ازمایشگاهی

امور آزمایشگاه ها
     تهران،خیابان ونک،ده ونک، دانشگاه الزهرا،معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه الزهرا(س). کدپستی : 1993891176
    تلفکس : 982188030652+