۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

برگزاری دومین کارگاه آموزشی سامانه شبکه آزمایشگاه های علمی ایران ( شاعا)

ارسال شده در تاریخ 1400/01/18
برگزاری دومین کارگاه آموزشی سامانه شبکه آزمایشگاه های علمی ایران ( شاعا)

دومین کارگاه آموزشی سامانه شبکه آزمایشگاه های علمی ایران (شاعا) با همکاری دانشگاه شیراز و دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری وزارت عتف در روز چهارشنبه 18 فروردین ماه 1400 از ساعت 12-9 به صورت مجازی برگزار شد.
رئیس امور آزمایشگاه ها، مسئول سفارش تجهیزات و کارشناس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه الزهرا در این کارگاه شرکت کردند.
به منظور ارزیابی عملکرد سیستم، اجرای آزمایشی سامانه فوق به انتخاب وزارت علوم در یکی از دانشگاه ها به صورت پایلوت انجام شده و سپس با اطلاع رسانی به همه دانشگاه ها مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
در این کارگاه به پیش نیازهای استفاده از گرنت و گردش کار آن ، برنامه اجرایی گرنت، تخفیف وزارت علوم به افراد متقاضی برای استفاده از تجهیزات آزمایشگاه ها و توضیحاتی در خصوص سامانه، مدیریت خدمات آزمایشگاه، ثبت و مراحل سفارش و داشبورد متقاضی خدمت پرداخته شد.
در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

برگزاری دومین کارگاه آموزشی سامانه شبکه آزمایشگاه های علمی ایران ( شاعا) در دانشگاه الزهرا

امور آزمایشگاه ها
     تهران،خیابان ونک،ده ونک، دانشگاه الزهرا،معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه الزهرا(س). کدپستی : 1993891176
    تلفکس : 982188030652+