ابلاغ برنامه عملیاتی سال تحصیلی 1400 دانشگاه الزهراء

ارسال شده در تاریخ 1400/08/05
ابلاغ برنامه عملیاتی سال تحصیلی 1400 دانشگاه الزهراء

برنامه عملیاتی سال تحصیلی 1401-1400 دانشگاه الزهرا(س) با هدف دستیابی به اهداف کلان دانشگاه، و با مشارکت ارزنده معاونین محترم دانشگاه، روسای ارجمند دانشکده‌ها، مدیران گرامی حوزه‌ها و همچنین تلاش همکاران گرانقدر مدیریت برنامه، بودجه و تحول سازمانی و مرکز ارزیابی و پایش عملکرد تدوین و به شرح پیوست، توسط ریاست محترم دانشگاه ابلاغ گردید.
شایان ذکر است تدوین برنامه عملیاتی سال تحصیلی 1401-1400 در چارچوب برنامه راهبردی 5 ساله دوم (1404-1398) دانشگاه الزهرا(س) و با اخذ نظر از واحدهای دانشگاه و بررسی نتایج پایش عملکرد برنامه عملیاتی سال پیش صورت گرفت. علاوه بر آن، اسناد بالادستی اخیر و ارائه شده در دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران نیز در تدوین برنامه مد نظر قرار گرفت.
امید است با یاری خداوند حکیم، و تلاش و مشارکت همه اعضای متعهد و ارجمند دانشگاه الزهرا اعم از اعضای هیات علمی و غیرهیات علمی و نیز دانشجویان و دانش آموختگان عزیز، اجرای این برنامه در سال پیش رو منجر به حرکت شتابنده به سمت تحقق اهداف راهبردی و سرمنشاء تحول و اعتلای دانشگاه گردد.

برنامه ریزی راهبردی
    تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه 8، مدیریت برنامه بودجه و تحول سازمانی
    tarhobarname[at]alzahra.ac.ir
    کدپستی : 1993893973 تلفن : 88041460