نشست تخصصی هیات رئیسه دانشگاه از دانشکده علوم ورزشی

ارسال شده در تاریخ 1403/03/26
نشست تخصصی هیات رئیسه دانشگاه از دانشکده علوم ورزشی

نشست صمیمانه ای با حضور سرکارخانم دکتر زهرا ناظم بکائی رئیس دانشگاه الزهرا به همراه اعضای هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده علوم ورزشی داشتند که این نشست روزشنبه به تاریخ 26 خرداد ماه 1403 در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد. در این نشست که 2 ساعت به طول انجامید ابتدا رئیس دانشکده علوم ورزشی گزارشی از عملکرد دانشکده در زمینه های آموزشی، علمی و ... ارائه کردند و در ادامه وضعیت موجود دانشکده به لحاظ چارت و ساختار اداری تشریح کردند. در پایان نیز درخواست های آموزشی، اداری و عمرانی دانشکده را به اطلاع اعضای هیات رئیسه رساندند تا در جهت مرتفع نمودن این موارد مساعدت و حمایت های لازم صورت گیرد. در ادامه این نشست تخصصی، هر یک از اعضای هیات علمی به معرفی خود و همچنین و ارائه نظرات و درخواست هایشان پرداختند.و در پایان سرکارخانم دکتر بکائی و معاونان دانشگاه به سوالات اعضا پاسخ دادند.

ارسال کننده:نیلوفر علیپور
tempShow