گزارش جلسه هماهنگی برگراری همایش دانشکده علوم ورزشی

ارسال شده در تاریخ 1402/12/23
گزارش جلسه هماهنگی برگراری همایش دانشکده علوم ورزشی

جلسه نشست  در خصوص برگزاری همایش دانشکده علوم ورزشی جهت هماهنگی و بحث و تبادل نظر اعضای هیات علمی در روز دوشنبه به تاریخ 1402/12/14 در سالن اجتماعات دانشکده تشکیل شد

در ابتدا روند پیگیری ها و جلسات تشکیل شده در این خصوص به اطلاع اعضا رسانده شد.  همچنین پوستر، چارت همایش و وظایف کمیته های پیش بینی شده برای همایش به اختصار ارائه شد و مقرر شد بعد از نهایی شدن اعضای کمیته ها وظایف و مسئولیت هایشان به آنها سپرده شود.در ادامه افراد نقطه نظرات خود را در خصوص پوستر همایش عنوان کرده تا پس از بررسی نقطه نظرات، اصلاحات انجام شود. سپس خانم دکتر لیموچی با توجه به ارتباط شان با  نهادها و سازمان های بین الملل ورزشی پیشنهاد دادند می توانند از بانوان تحصیل کرده در حوزه ورزش بانوان دعوت به عمل آورند تا در کنفرانس سخنرانی داشته باشند.

همچنین از خانم دکتر زکی زاده برای جلسه دعوت شدند تا در کمیته روابط بین الملل همکاری کند. با توجه به سابقه ایشان در وزارت ورزش نظرات و پیشنهادهای خوبی در راستای همکاری سایر فدراسیون ها و ارگان هایی جهت جذب حامیان مالی و معنوی ارائه کردند ..

همچنین مقرر شد با آقای دکتر علیزاده برای جذب اساتید و سخنرانان به دلیل ارتباط ایشان با دانشگاه های اروپایی دعوت به همکاری شود. در ادامه خانم دکتر عبدالشاهی برای خلاصه مقالات پذیرفته شده در این همایش پیشنهاد کردند  کد DoI گرفته شود و مقرر شد این موضوع از طریق دکتر اتقیا از دانشگاه پیگیری شود.

همچنین پیج لینکدین همایش توسط خانم دکتر عبدالشاهی فعال سازی شود تا در پوستر و سایت دانشکده قرارگیرد. لازم به توضیح است نظرات و پیشنهاد های دیگری نیز توسط اعضای حاضر در جلسه ارائه شد که مقرر شد موارد بررسی وپیگیری شود

ارسال کننده:نیلوفر علیپور
tempShow