گزارش تست گیری آزمایشگاه فیزیولوژی و آزمایشگاه رفتارحرکتی (بخش ارزیابی حرکت و آنالیز حرکت)

ارسال شده در تاریخ 1400/10/09

پروتکل پژوهشی سرکار خانم زهرا رجب پور دانشجوی کارشناسی ارشد رفتار حرکتی دانشگاه الزهرا  زیر نظر استاد راهنما، سرکار خانم دکتر حجازی با حضور کارشناس مسئول آزمایشگاه خانم دولت آبادی در آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی و آزمایشگاه رفتار حرکتی بخش ارزیابی حرکت و کارشناس آزمایشگاه خانم حبیب اللهی در آزمایشگاه رفتار حرکتی بخش آنالیز حرکت طی 17 روز تست گیری شد. این پژوهش با استفاده از قدسنج  (شرکت SeCa مدل 770) و دستگاه ترکیب بدن (شرکت Inbody  مدل 770)، در آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی و دستگاه های دینامومتر ایزومتریک دست پنجه،دینامومتر ایزومتریک کششی فشاری و پرش تواتری بوسکو (دانش سالار ایرانیان) در آزمایشگاه رفتار حرکتی بخش ارزیابی و سیستم آنالیز حرکت (شرکت Qualysis مدل Oqus5+    )، فورس پلیت ها (شرکت Kistler مدل 9260AA و 9285BA) و الکترومایوگرافی (شرکت نوراکسون) در آزمایشگاه رفتار حرکتی بخش آنالیز حرکت انجام شد.

ارسال کننده:نیلوفر علیپور
تعداد بازدید:1983