گزارش تست گیری آزمایشگاه فیزیولوژی ورزش و آزمایشگاه رفتار حرکتی(بخش ارزیابی)دانشکده علوم ورزشی

ارسال شده در تاریخ 1400/10/19

پروتکل پژوهشی سرکار خانم مریم دارابی دانشجوی کارشناسی ارشد رفتار حرکتی دانشگاه الزهرا(س)  زیر نظر استاد راهنما، سرکار خانم دکتر شجاعی با حضور کارشناس مسئول آزمایشگاه خانم دولت آبادی و کارشناس آزمایشگاه خانم حبیب اللهی طی 5 روز در آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی و آزمایشگاه رفتار حرکتی بخش ارزیابی حرکت تست گیری شد. این پژوهش با استفاده از قدسنج  (شرکت SeCa مدل 770دستگاه های دوچرخه کارسنج (شرکت مونارک مدل 894 E)، ترکیب بدن (شرکت Inbody  مدل 770ارگواسپیرومتری (شرکت Ganshorn مدل Power cube) و تردمیل (شرکت H/P/Cosmos- مدل Pulsar ) در آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی و دستگاه های تعادل سنج پویا، دینامومتر ایزومتریک دست پنجه،دینامومتر ایزومتریک قدرت پا و پشت، زمان واکنش هشت جهته (دانش سالار ایرانیان) در آزمایشگاه رفتار حرکتی بخش ارزیابی تست گیری شد.

ارسال کننده:نیلوفر علیپور
تعداد بازدید:2050