نشست تخصصی معاون پژوهشی دانشگاه و مدیران آن حوزه با دانشکده علوم ورزشی

ارسال شده در تاریخ 1403/04/10
نشست تخصصی معاون پژوهشی دانشگاه و مدیران آن حوزه با دانشکده علوم ورزشی

نشست تخصصی اعضای هیات علمی دانشکده علوم ورزشى با معاون محترم پژوهشی و فناوری خانم دکتر فخری سادات حسینی و مدیران محترم آن معاونت در روز یکشنبه  به تاریخ 10 تیر 1403 ساعت 10 الی 12:30 در سالن اجتماعات دانشکده علوم ورزشی تشکیل شد.

در این نشست که 2 ساعت و 30 دقیقه به طول انجامید تبیین و روشنگری درخصوص آیین نامه ها و اقدامات پژوهشی در دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد در پایان نیز سرکارخانم دکتر رهاوی و مسئولین آزمایشگاه ها خانم دکتر غزاله و خانم دکتر شمسی پور و کارشناس آزمایشگاه خانم دولت آبادی درخواست های پژوهشی و آزمایشگاهی و ... را به اطلاع مدیران محترم پژوهشی رساندند تا در جهت مرتفع نمودن این مواردو اهمیت وضعیت آزمایشگاه های دانشکده مساعدت و حمایت های لازم صورت گیرد. در ادامه این نشست تخصصی، هر یک از اعضای هیات علمی به معرفی خود و همچنین و ارائه نظرات و درخواست هایشان پرداختندو معاونان پژوهشی دانشگاه به سوالات اعضا پاسخ دادند.

ارسال کننده:نیلوفر علیپور

تهران،خیابان ده ونک ،دانشگاه الزهرا، دانشکده علوم ورزشی    کدپستی : 1993891176