گزارش جلسه با اساتید مدعو دانشکده علوم ورزشی

ارسال شده در تاریخ 1402/12/23
گزارش جلسه با اساتید مدعو دانشکده علوم ورزشی

نشست عمومی اساتید مدعو دانشکده علوم ورزشى با حضور دکتر رهاوی رییس محترم دانشکده علوم ورزشی و دکتر اتقیا معاون محترم پژوهشی و اجرایی دانشکده، دکتر شمسی پور(مدیر محترم گروه آموزشی رفتارحرکتی) و خانم صادقی کارشناس گروه تربیت بدنی عمومی و جمعی از اساتید محترم مدعو در روزچهار شنبه به تاریخ 1402/12/23 ساعت 10 الی 12 در سالن اجتماعات دانشکده تشکیل شد.در این نشست ضمن تشکر و قدردانی از اساتید مدعو نکات آموزشی از جمله نحوه یکسان سازی آزمون پایان ترم، تشکیل به موقع کلاس ها و طرح درس و همچنین در خصوص ثبت و تایید نهایی نمرات در پایان نیمسال تحصیلی صحبت شد و اساتید نیز از لحاظ برگزاری هرچه بهتر کلاس ها از لحاظ کیفی طبق سرفصل ها مواردی را مطرح نمودند.

ارسال کننده:نیلوفر علیپور

تهران،خیابان ده ونک ،دانشگاه الزهرا، دانشکده علوم ورزشی    کدپستی : 1993891176