گزارش کارگاه آموزشی نحوه جستجو مقالات علمی در پایگاه های اطلاعاتی معتبر بین المللی

ارسال شده در تاریخ 1402/09/14

به مناسبت هفته پژوهش کارگاه آموزشی با موضوع "نحوه جستجو مقالات علمی در پایگاه های اطلاعاتی معتبر بین المللی"در روز سه شنبه به تاریخ 1402/09/14به مدت 3 ساعت و با تدریس خانم دکتر پروانه شمسی پور و دانشجویان دانشکده علوم ورزشی در سالن صفارزاده دانشگاه الزهرا برگزار شد.

در این کارگاه نشریه های معتبر علمی پژوهشی داخلی و نشریه های معتبر بین المللی معرفی و پایگاه های الکترونیکی بین المللی همراه با شاخص های تعیین کننده اعتبار نشریه ها به دانشجویان تحصیلات تکمیلی معرفی شد.همچنین دانشجویان با شیوه های استاندارد آشنا شدند و در پایان به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.
ارسال کننده:نیلوفر علیپور

تهران،خیابان ده ونک ،دانشگاه الزهرا، دانشکده علوم ورزشی    کدپستی : 1993891176