گزارش کارگاه آشنایی با روش های پژوهش ترکیبی در علوم ورزشی و طرح های آن بر اساس نظریه کرسول

ارسال شده در تاریخ 1402/09/15

به مناسبت هفته پژوهش کارگاه آموزشی با موضوع " اشنایی با روش پژوهش ترکیبی در علوم ورزشی و طرح‌های آن بر اساس نظریه کرسول" در روز چهارشنبه به تاریخ 1402/09/15 به مدت 3 ساعت و با تدریس خانم دکتر مریم رهبر و دانشجویان دانشکده علوم ورزشی در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد. در این کارگاه آموزشی با طرح و تبیین مسائلی از جمله پارادایم اصالت عمل به عنوان پارادایم روش پژوهش ترکیبی و رهایی محقق از انحصار پارادایمی، توانایی این روش در پوشش دادن نقاط ضعف روش‌های پژوهش ‌کمی و کیفی با هدف درک بهتر، عمیق‌تر و ارائه تصویری کامل‌تر از مساله پژوهش، معیارهای اصلی (تلفیق داده‌ها، وزن‌دهی و زمانبندی) برای تصمیم‌گیری در رابطه با انتخاب اشکال چهارگانه طرح‌های پژوهش ترکیبی ( همسوسازی، تودرتو، اکتشافی و تبیینی) مطرح و مراحل انجام هر یک از این طرح‌های چهارگانه و موارد استفاده هر کدام از آن‌ها تبیین شد. با توجه به ضرورت اشنایی دانشجویان تحصیلا تکمیلی با این روش پژوهش،کارگاه برگزار شد.

ارسال کننده:نیلوفر علیپور

تهران،خیابان ده ونک ،دانشگاه الزهرا، دانشکده علوم ورزشی    کدپستی : 1993891176