گزارش کارگاه آموزشی جنبش پارالمپیک بانوان در ایران

ارسال شده در تاریخ 1402/09/12
گزارش کارگاه آموزشی جنبش پارالمپیک بانوان در ایران

به مناسبت هفته پژوهش کارگاه آموزشی با موضوع " جنبش پارالمپیکی بانوان در ایران " در روز یکشنبه به تاریخ 1402/09/12 به مدت 3 ساعت و با تدریس خانم دکترسیما لیموچی(نائب رییس کمیته توسعه ورزش ها و بازی های پارالمپیک آسیا و رییس کمیته جنبش پارالمپیک کمیته ملی پارالمپیک ایران)  و دانشجویان دانشکده علوم ورزشی در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد. این کارگاه به مناسبت روز جهانی افراد دارای معلولیت برگزار شد، شامل اطلاعات جدید آمار سازمان بهداشت جهانی، به منظور جلب مشارکت همه بخش های متفاوت جامعه به ویژه جلب مشارکت و مسئولیت های اجتماعی دانشگاه ها و دانشجویان برای تلاش در جهت فراهم سازی امکانات و توجه بیشتر به افراد دارای معلولیت در ایران  تشکیل شد.در حال حاضر یک میلیارد و سیصد میلیون نفر ، جامعه افراد دارای معلولیت در جهان می باشند.
دانشکده علوم ورزشی دانشگاه الزهرا همه ساله به منظور احترام به افراد دارای معلولیت و افزایش سطح آگاهی جامعه دانشگاهی این روز را با برپایی کارگاه های تخصصی برگزار می کند.

ارسال کننده:نیلوفر علیپور

تهران،خیابان ده ونک ،دانشگاه الزهرا، دانشکده علوم ورزشی    کدپستی : 1993891176