گزارش کارگاه آموزشی کاربرد تحلیل عاملی در تحقیقات علوم ورزشی

ارسال شده در تاریخ 1402/09/12
گزارش کارگاه آموزشی کاربرد تحلیل عاملی در تحقیقات علوم ورزشی

به مناسبت هفته پژوهش کارگاه آموزشی با موضوع " کاربرد تحلیل عاملی در تحقیقات علوم ورزشی " در روز یکشنبه به تاریخ 1402/09/12 به مدت 3 ساعت و با تدریس خانم دکتر لیلا مصلحی  و دانشجویان دانشکده علوم ورزشی در سالن صفارزاده دانشگاه الزهرا برگزار شد.در این کارگاه آموزشی مبانی تحلیل عاملی و انواع آن (شامل تحلیل عاملی اکتشافی و تحلیل عاملی تاییدی) تشریح شد و پس از اطمینان از اشراف دانشجویان در رابطه با اصول و روش انجام تحلیل عاملی چگونگی انجام این تحلیل در نرم افزار spss (تحلیل عاملی اکتشافی) و نرم افزار amos (تحلیل عاملی تاییدی) با در نظر گرفتن مثال کاربردی در این دو نرم افزار ارائه شد. در آخر به سوالات و ابهامات دانشجویان پاسخ داده شد. با توجه به کاربرد گسترده تحلیل عاملی در پایان نامه ها و رساله های دانشجویان مقاطع ارشد و دکترا محتوای این کارگاه به منظور بهره برداری دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شد.

ارسال کننده:نیلوفر علیپور

تهران،خیابان ده ونک ،دانشگاه الزهرا، دانشکده علوم ورزشی    کدپستی : 1993891176