جشن شب یلدا

ارسال شده در تاریخ 1402/09/29
جشن شب یلدا

گروه زبان، ترجمه و ادبیات فرانسه با همکاری معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) و انجمن های علمی دانشجویی گروه­های روسی، فارسی و تاریخ دانشکده ادبیات روز سه شنبه 1402/09/29 از ساعت 11:45 الی 15 در سالن حورا برنامه ای به مناسبت شب یلدا ترتیب داد. در این برنامه سرکار خانم دکتر مباشری، ریاست دانشکده ادبیات و سرکار خانم دکتر برومند عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و خانم سرکار خانم دکتر صلاحی مقدم عضو هیات علمی گروه زبان فارسی دانشگاه الزهرا (س) در باب تاریخچه شب یلدا سخنرانی و خانم دکتر جلیلی مرند عضو هیات علمی گروه زبان فرانسه برای حضار حافظ خوانی کردند. همچنین 6 تن از دانشجویان گروه فرانسه به دو زبان فارسی و فرانسه برای حضار به قصه گویی پرداختند که این قسمت از برنامه با مدیریت سرکار خانم دکتر جلیلی برگزار شد. و نیز تعدادی از دانشجویان زبان روسی دانشکده و دانشجویان زبان فارسی روس به راهنمایی سرکار خانم دکتر رضوانی عضو هیات علمی گروه روسی به زبان های روسی و فارسی به حافظ خوانی و 4 تن از دانشجویان زبان فرانسه به اجرای نمایش به زبان فرانسه و نمایشنامه خوانی پرداختتند که مدیریت آن را سرکار خانم دکتر شراره چاوشیان بر عهده داشتند. و در پایان از دانشجویان به عنوان حرکت نمادین یلدا پذیرایی شدند.

• فرانسه _0
  • فرانسه _1