معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

ویژه برنامۀ جشن میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر با استقبال خوب دانشجویان برگزار شد.

به گزارش خانم سپیده اکبری کارشناس کانونهای فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا سلام الله علیها با همکاری کانون قرآن و عترت این معاونت، "ویژه برنامۀ جشن میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر: را همراه با اختتامیۀ 38مین مرحلۀ دانشگاهی جشنوارۀ قرآن و عترت(ع) در روز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 از ساعت 12:30 الی 15 در سالن اجتماعات دکتر تورانی با شرکت بیش از 500 دانشجو برگزار نمود.

در ابتدای این مراسم خانم دکتر ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا(س) به سخنرانی پرداخت و روز دختر را به طور ویژه به دختران دانشگاه الزهرا(س) تبریک گفت. در ادامۀ این مراسم دانشجویان از اجرای شاعر طنز پرداز خانم تندرو، سخنرانی آقای دکتر عابدینی عضو هیأت علمی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س)، اجرای استندآپ کمدی و نقالی ضامن آهو بهره بردند.

سپس مراسم اهدای جوایز 44 نفر از برگزیدگان سی و هشتمین مرحلۀ دانشگاهی جشنوارۀ قرآن و عترت(ع) برگزار شد و از برگزیدگان با اهدای لوح تقدیر، هدیه نقدی وکیف یادبود دانشگاه تقدیر به عمل آمد.
در پایان جشن، کیک ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختران به همراه گلدان هایی به دانشجویان شرکت کننده در جشن اهدا شد.

تاریخ:
1403/02/22
تعداد بازدید:
منبع:
صمدیان -معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)
تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی
کدپستی :