کارگاه رزومه‌نویسی جامع برگزار شد

ارسال شده در تاریخ 1403/02/12
کارگاه رزومه‌نویسی جامع برگزار شد

انجمن علمی دانشجویی استاندارد معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س)، "کارگاه رزومه‌نویسی جامع" را باهدف ارتقای سطح علمی دانشجویان با تدریس دکتر سید مجتبی شفاعی، پسادکتری رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه تهران مدیر تحقیق و توسعه شرکت دانش‌بنیان زاگرس صنعت آرکا برگزیده تسهیلات بنیاد ملی نخبگان، در روز پنجشنبه 6 اردیبهشت‌ماه 1403 از ساعت 9 الی 13 با حضور 10 نفر از علاقه‌مندان به‌صورت مجازی در اسکای‌روم برگزار کرد.
این برنامه اولین کارگاه از سری کارگاه‌های رویداد آموزشی کشوری به میزبانی انجمن علمی دانشجویی استاندارد دانشگاه الزهرا (س) و انجمن‌های علمی دانشجویی برتر بود.
در کارگاه آموزشی رزومه‌نویسی جامع، موارد زیر به‌عنوان موارد مهم و ضروری برای یک رزومه حرفه‌ای و جذاب موردبحث و بررسی قرار گرفت:
1. اطلاعات شخصی: این شامل نام، اطلاعات تماس، آدرس و ایمیل است.
2. هدف شغلی: شرح کوتاهی از هدف شغلی و دلایل تمایل به این شغل.
3. سوابق تحصیلی: مدارک تحصیلی، دانشگاه و رشته تحصیلی.
4. تجربیات کاری: شرح کوتاهی از تجربیات کاری قبلی و مهارت‌های کسب شده.
5. مهارت‌ها و توانایی‌ها: فهرست مهارت‌ها و توانایی‌های فرد در زمینه‌های مختلف.
6. پروژه‌ها و دوره‌های آموزشی: ذکر پروژه‌های موفق یا دوره‌های آموزشی مرتبط با شغل موردنظر.
7. علاقه‌مندی‌های فرد در زمینه‌های مختلف.
8. انگیزه و اهداف شغلی: توضیح در مورد انگیزه و اهداف فرد برای انجام شغل موردنظر.

ارسال کننده:نیسی
tempShow