قرعه کشی و اعلام نتایج طرح مشارکتی دوشنبه بدون خودرو انجام شد.

ارسال شده در تاریخ 1401/12/01
قرعه کشی و اعلام نتایج طرح مشارکتی دوشنبه بدون خودرو انجام شد.

به گزارش مریم صمدیان عضو کمیته فرهنگی و آموزشی مدیریت سبز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

کمیته فرهنگی و آموزشی مدیریت سبز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) به مناسبت هفته ملی هوای پاک و 29 دی ماه روز هوای پاک و باهدف " مشارکت مردمی در بهبود هوای شهر" از اساتید، کارکنان و دانشجویانی که علی‌رغم داشتن خودروی شخصی از طرح "دوشنبه بدون خودرو" حمایت نمودند و در روز دوشنبه 3 بهمن ماه 1401 خودروی شخصی خود را به همراه نیاورند، به قید قرعه تقدیر به عمل می آورد.
گفتنی است جلسه قرعه کشی این رویداد فرهنگی با حضور خانم دکتر زینب صادقی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و خانم نرگس میر معینی مدیر پشتیبانی فرهنگی و عضو کمیته فرهنگی و آموزشی مدیریت سبز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و خانم مریم صمدیان عضوکمیته فرهنگی و آموزشی مدیریت سبز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در روز دوشنبه اول اسفندماه 1401 در اتاق معاون فرهنگی و اجتماعی برگزار گردید و برگزیدگان به شرح زیر مشخص شدند:

نفر اول خانم زهرا شمسبد
نفر دوم: خانم عاطفه ابوالقاسمی
نفر سوم: آقای حسین عبداللهی

جهت تحویل هدایای نقدی با این عزیزان هماهنگی خواهد شد.

ارسال کننده:صمدیان
tempShow