بازدید از باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

ارسال شده در تاریخ 1401/07/06
بازدید از باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

ب

ه گزارش خانم زهرا نعمتی کارشناس اردوهای فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) :

بخش اردوهای فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس، "بازدید از باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس" را در روز سه شنبه 5 مهر ماه 1401 از ساعت 10 الی 12 با حضور 25 نفر از دانشجویان برگزار نمود.
شایان ذکر است در این اردو تعدادی از دانشجویان بین الملل نیزحضور داشتند

موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس شامل 7 تالار با موضوع روایت هایی از آغاز انقلاب اسلامی تا جنگ تحمیلی و دفاع مقدس می باشد که صحنه ها و مکان ها و شرایط جنگی به صورت دوبعدی و سه بعدی شبیه سازی شده و از جلوه های صوتی و تصویری و نیز در بخش هایی از جلوه های 5 بعدی استفاده شده است. شبیه سازی سنگرهای مناطق سردسیر و گرمسیر، خاکریزهای خط مقدم، پل معلق، بمباران شهری، میدان مین، قطار حامل رزمندگان و... از جمله صحنه های شبیه سازی شده در این موزه بود.
در هر بخش راویان موزه که همگی از رزمندگان یا راویان دفاع مقدس هستند به شرح موضوعات مطرح شده در تالار، تصاویر، سازه های تجسمی و سایر موضوعات می پرداختند و به سوالات بازدید کنندگان پاسخ می دادند. در پایان مسیر تالار ها بازدیدکنندگان به ضریح شبیه سازی شده امام حسین(ع) و حضرت ابالفضل(ع) رسیده و به ساحت مقدس ایشان عرض احترام نمودند.
از بخش های جانبی موزه میتوان به ماکت های ابعاد واقعی موشک های جنگی، جت ها، ماشین ها و سایر ادوات جنگی اشاره نمود.

دانشجویان حاضر در اردو در کنار بازدید از موزه برسر مزار شهدای گمنام مدفون در باغ موزه دفاع مقدس حضور پیدا کرده و به مقام شامخ شهیدان عرض ارادت نمودند.

ارسال کننده:صمدیان
tempShow