عرض تبریک به خانم دکتر زینب صادقی برای کسب عنوان "پژوهشگر منتخب 1 دانشکده ادبیات"

ارسال شده در تاریخ 1400/09/28
عرض تبریک به خانم دکتر زینب صادقی  برای کسب عنوان

به گزارش مریم صمدیان کارشناس مسئول رسانه و تبلیغات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

در آیین تجلیل از منتخبین دانشگاه الزهرا(س) و گرامیداشت و تکریم پژوهشگران بیست و دومین هفته پژوهش و ‏فناوری " خانم دکتر زینب صادقی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با کسب رتبه پژوهشگر منتخب 1 دانشکده ادبیات" و دریافت لوح تقدیر ازخانم دکتر حق بین رئیس دانشگاه به کسب افتخاری دیگر در حوزه پژوهش نائل آمدند.
این مراسم که در روز سه شنبه 23 آذرماه 1400 با حضور خانم دکتر حق‌بین سرپرست دانشگاه الزهرا(س)، آقای دکتر اردوخانی معاون ‏پژوهشی، آقای دکتر شاه‌ابادی معاون آموزشی، خانم دکتر زینب صادقی معاون فرهنگی و اجتماعی، خانم دکتر توسلی مدیر امورپژوهشی دانشگاه و تعدادی از مسئولان و ‏کارشناسان پژوهشی و آموزشی بصورت حضوری و مجازی در سالن پروین اعتصامی دانشگاه الزهرا (س) ‏برگزار شد، " خانم دکتر زینب صادقی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با کسب رتبه پژوهشگر منتخب 1 دانشکده ادبیات" و دریافت لوح تقدیر ازخانم دکتر حق بین رئیس دانشگاه ‏شد.
همکاران در معاونت فرهنگی واجتماعی این موفقیت را به ایشان و جامعه دانشگاهی الزهرا(س) تبریک عرض نموده، برای ایشان موفقیت های روز افزون در راه خدمات علمی و فرهنگی به جامعه اسلامی را آرزومندند.

باسمه تعالی
سرکار خانم دکتر زینب صادقی
عضو محترم هیئت علمی دانشکده ادبیات
با سلام و احترام
پژوهش راهی برای تولید تولید و فناوری پشتیبانی اثربخش جهت دستیابی به آینده پویا و نوآوری در تمدن بشری و نماد اقتدار و سرافرازی یک ملت است بدین وسیله "کسب عنوان پژوهشگر منتخب 1 دانشکده ادبیات" در بیست و دومین دوره هفته پژوهش و فناوری سال 1400 که به نام پژوهش و فناوری پشتیبان تولید مزین گردیده را تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند یکتا درخشش روز افزون شما را در اعتلای بیش از پیش دانشگاه خواهان است.

دکتر فریده حق بین رئیس دانشگاه الزهرا(س) -23/09/1400

ارسال کننده:صمدیان