ارسال شده در تاریخ 1399/12/20

به گزارش خانم الیکا پاشازاده فرد دبیر انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:
انجمن علمی دانشجویی عمران دانشگاه الزهرا(س) با همکاری زیست شناسی گیاهی و مدیریت همکاری های بین المللی دانشگاه الزهرا ،"سمینار areas and centers of endemism of Iranian plant species and their conservation status" با موضوع آشنایی با نواحی و مراکز بوم زادی گونه های گیاهی ایران و اهمیت حفاظتی آن ها را با تدریس اقای جلیل نوروزی و خانم مونا صراحی نوبر با هدف آشنایی با نواحی و مراکز بوم زدای گونه های گیاهی ایران و اهمیت حفاظتی آن ها از روز دوشنبه 18 اسفند 1399 از ساعت 16 الی 17:40 با حضور 70 نفر از علاقه مندان در فضای اسکای روم برگزار کرد.
یکی از با مهمترین مباحث در زمینه محیط زیست ،بحث مراکز بومزادی گونه های گیاهی می‌باشد.با توجه به اهمیت این موضوع و اهمیت نگهداری انها،انجمن علمی مهندسی عمران و زیست شناسی گیاهی دانشگاه الزهرا با همکاری مرکز مدیریت همکاری های بین المللی با برگزاری این وبینار ،سعی در معرفی مراکز بومزادی گونه های گیاهی در ایران و اهمیت حفاظت از آنها را داشتند.این برنامه با شرکت 70نفر در روز دوشنبه تشکیل شد.

ارسال کننده:صمدیان
tempShow