وبینار نقش پارچه های بازیافتی در طراحی های مدرن و کلاسیک پوشاک زنانه

ارسال شده در تاریخ 1399/10/28
وبینار نقش پارچه های بازیافتی در طراحی های مدرن و کلاسیک پوشاک زنانه

به گزارش خانم ملیکا ابراهیمی سرخ آبادی دبیر انجمن علمی دانشجویی محیط زیست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:
انجمن علمی دانشجویی محیط زیست معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) با همکاری شرکت تولیدی پوشاک و منسوجات دست دوز مازندکوک، وببنار "نقش پارچه های بازیافتی در طراحی های مدرن و کلاسیک پوشاک زنانه" با هدفآموزش استفاده بهینه از پسماند و ضایعات پارچه ها و استفاده از پارچه های اضافه در جهت تولید پوشاک مدرن و کلاسیک زنانه با آموزش خانم دکتر بهنانه احمدی در روز پنجشنبه 25 دی ماه 1399 از ساعت 18 الی 19 با حضور 27 نفر از علاقمندان در فضای اسکای روم برگزار کرد.

در این وبینار نقش پارچه های بازیافتی در زیباآرایی و طراحی و خلاقیت در دوخت و اصلاح لباس ها بیان شد و تلاش بر این بود که در این وبینار، فرهنگ کاهش تولید پسماند و استفاده ی بهینه از ضایعات پارچه ها در جهت خلق یک اثر جدید هنری، آموزش داده شود. این وبینار با استقبال بی نظیری رو به رو شد که همگی از دوستداران طراحی مد و لباس و علاقه مندان به حفظ محیط زیست بودند. شرکت در این وبینار کاملا رایگان و ورود برای تمام عزیزان آزاد بود.

ارسال کننده:صمدیان
tempShow