افتخار آفرینی خانم پروین عباسی دبیر انجمن علمی دانشجویی صنایع دستی دانشگاه الزهرا(س)

ارسال شده در تاریخ 1399/03/09

به گزارش خانم ضیافت بیاتی کارشناس انجمن های علمی دانشجویی هنر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:
سرکار خانم پروین عباسی( دبیر انجمن علمی دانشجویی صنایع دستی) در بخش سفال و سرامیک به عنوان سه نفر برتر در دوازدهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر انتخاب شده اند.

دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با 900 اثر تجسمی در بخش های نقاشی، گرافیک، عکس، مجسمه، سرامیک، ‏خوشنویسی، نگارگری، تصویرسازی، کارتون و کاریکاتور و هنرهای جدید در مجموعه فرهنگی ‏هنری صبا برگزار شد.
از میان آثار ارسالی شورای هنری جشنواره 120 اثر در بخش نقاشی، 50 اثر در بخش عکس، 29 اثر در بخش پوستر، 37 اثر در بخش تصویرسازی، 53 اثر در بخش نگارگری، 97 اثر در بخش خوشنویسی، 22 اثر در بخش کارتون و کاریکاتور، 18 اثر در بخش مجسمه، 12 اثر در بخش سرامیک و 12 اثر در بخش رسانه های هنری انتخاب شدند. ‏

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) با افتخار برگزیده شدن اثر هنری خانم پروین عباسی را در دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر به ایشان و جامعه دانشگاهی الزهرا(س) تبریک عرض نموده و از خدای متعال پیروزی و موفقیت روزافزون برای خانم عباسی خواستار است.

اختتامیه مجازی دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر و اعلام نتایج نهایی جشنواره

برترین های دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر