"کارگاه مهارت‌های کاربردی در تدوین و چاپ مقالات پژوهشی ISI برگزار شد

ارسال شده در تاریخ 1403/03/26

انجمن علمی دانشجویی استاندارد معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س)، "کارگاه مهارت‌های کاربردی در تدوین و چاپ مقالات پژوهشی ISI" را باهدف ارتقای سطح علمی دانشجویان با تدریس سید مجتبی شفاعی، پسادکتری رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه تهران مدیر تحقیق و توسعه شرکت دانش‌بنیان زاگرس صنعت آرکا برگزیده تسهیلات بنیاد ملی نخبگان، در روزهای پنجشنبه و جمعه از 20 الی 28 اردیبهشت‌ماه 1403 از ساعت 9 الی 13 با حضور 5 نفر از علاقه‌مندان به‌صورت آنلاین در اسکای‌روم برگزار کرد.
مواردی که در این کارگاه تدریس شد عبارت‌اند از:
1. معرفی پایگاه‌داده ISI:
در این بخش از کارگاه، شرکت‌کنندگان با پایگاه‌داده ISI و نحوه استفاده از آن برای جستجوی مقالات علمی آشنا شدند. روش‌های جستجو، فیلترکردن نتایج و انتخاب مقالات مناسب بررسی شد.

2. تدوین مقاله علمی:
در این بخش، شرکت‌کنندگان با مراحل تدوین مقاله علمی شامل عناصر مختلف چکیده، مقدمه، روش‌شناسی، یافته‌ها و نتیجه‌گیری آشنا شدند. همچنین، نکات کلیدی برای نگارش صحیح و روان مقالات ISI به شرکت‌کنندگان آموخته شد.

3. رعایت استانداردهای نگارش:
آخرین بخش از کارگاه به رعایت استانداردهای نگارش مقالات ISI اختصاص داشت. شرکت‌کنندگان با روش‌های مناسب برای نگارش مقالات با استفاده از قالب‌ها و رعایت قوانین نگارش علمی آشنا شدند.

ارسال کننده:نیسی

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی