کارگاه آموزشی هوش مصنوعی در طراحی دارو برگزار شد

ارسال شده در تاریخ 1403/02/12
کارگاه آموزشی هوش مصنوعی در طراحی دارو برگزار شد

انجمن علمی دانشجویی استاندارد معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س)، "کارگاه آموزشی هوش مصنوعی در طراحی دارو" را باهدف ارتقای سطح علمی دانشجویان تدریس خانم رضوانه یوسفی، دانشجوی کارشناسی‌ ارشد بیوتکنولوژی میکروبی دانشگاه الزهرا (س)، در روز شنبه 18 آذرماه 1402 از ساعت 18 الی 20 با حضور 10 نفر از علاقه‌مندان به صورت مجازی در اسکای روم برگزار کرد.
در کارگاه آموزشی هوش مصنوعی در طراحی دارو، موضوعات متنوعی مورد بررسی قرار گرفت. برخی از مواردی که در این کارگاه مورد توجه قرار گرفتند عبارتند از:
1. استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین برای پیش‌بینی خواص دارویی و فعالیت‌های آنها.
2. استفاده از شبکه‌های عصبی برای شناسایی ساختارهای مولکولی مناسب برای طراحی دارو.
3. استفاده از روش‌های هوش مصنوعی برای بهبود فرآیند طراحی دارو و کاهش زمان و هزینه‌های مربوط به تحقیقات داروئی.
4. ارائه مطالب نظری و عملی در زمینه هوش مصنوعی و کاربردهای آن در طراحی دارو.
5. بررسی مطالعات موردی و پروژه‌های عملی در حوزه هوش مصنوعی و طراحی دارو.
این کارگاه هدف اصلی خود را افزایش دانش و آگاهی در زمینه استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی در صنعت داروسازی و بهبود فرآیند طراحی دارو قرار داد.

ارسال کننده:نیسی

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی