افتخار آفرینی دانشجویان و بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) در جشنواره هنری - رسانه‌ای راهیان‌نور دانشگاه‌های تهران بزرگ

ارسال شده در تاریخ 1402/03/16

به گزارش خانم زهرا نعمتی کارشناس تشکل های اسلامی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

اختتامیه جشنواره هنری_رسانه ای راهیان نور 1401 دانشگاه های تهران بزرگ در تاریخ 20 اردیبهشت 1402 از ساعت 16 الی 18 با اهدای جوایز به نفرات برگزیده و اکران آثار برگزیده در خانه دانشجو تهران، جنب مترو طالقانی برگزار شد.
بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) برای کسب رتبه های هنری در بخش های مختلف جشنواره مورد تقدیر قرار گرفت.
رادیو پادکست صبرا که تولید آن از اسفند ماه 1401 در واحد صوتی رسانه بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) کلید خورد و همزمان با ایام راهیان نور و بعد از آن منتشر شد موفق به کسب رتبه دوم در بخش تولید پادکست شد.
پوستر راهیان نور بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) موفق به کسب رتبه سوم در بخش تولید پوستر شد.

همچنین خانم‌ها زینب زاغری و زهرا باباولی از دانشجویان و زائران این سفر زیارتی به ترتیب موفق به کسب رتبه چهارم و رتبه ششم در بخش دلنوشته شدند.

کسب این موفقیت را به دانشگاه الزهرا(س) و بسیج دانشجویی این دانشگاه تبریک عرض می نماییم و برای ایشان از خداوند متعال توفیق روز افزون خواستاریم.

ارسال کننده:صمدیان

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی