افتخارآفرینی انجمن‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) در جشنواره بین المللی حرکت

ارسال شده در تاریخ 1402/03/09
افتخارآفرینی انجمن‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) در جشنواره بین المللی حرکت

به گزارش خانم فاطمه طاها کارشناس انجمن های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت که با حضور دکتر زلفی گل، وزیر علوم‌، تحقیقات و فناوری، دکتر کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر بادپا مدیر کل امور پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف و جمعی از مسئولان استان مازندران و دیگر دانشگاه ها، در روز سوم خرداد ماه 1402 در دانشگاه مازندران برگزار شد، از برگزیدگان این دوره از جشنواره تقدیر به عمل آمد.

در جشنواره امسال، انجمن علمی دانشجویی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی و انجمن علمی دانشجویی بیوتکنولوژی دانشگاه موفق به کسب عنوان شایسته تقدیر در جشنواره بین‌المللی حرکت شدند.

لازم به ذکر است جشنواره‏ بین المللی حرکت به منظور تجلیل و قدرشناسی از فعالان انجمن‌های علمی‌دانشجویی دانشگاه های سرار کشور، معرفی آثار برجسته خلق شده توسط دانشجویان و ترغیب دانشگاهیان به مشارکت جدی‌تر در حوزه فعالیت‌های داوطلبانه علمی؛ با هدف «نهم‌افزایی‌، تکثیر ایده‌های‌ خلاق و ایجاد انگیزه و توسعه کمی و کیفی» با برنامه‌های متنوع حضوری و مجازی و در بخش‌های رقابتی مختلف برگزار می‌شود.
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) این موفقیت را به جامعه دانشگاهی به خصوص انجمن‌های علمی دانشجویی، تبریک گفته و توفیقات روزافزون این عزیزان را از درگاه خداوند متعال مسألت دارد.

ارسال کننده:صمدیان

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی