اردوی شرکت در جشنواره تفریحی ـ فراغتی بوستان بانوان منطقه 19 تهران به مناسبت دهه امامت و ولایت برگزار شد.

ارسال شده در تاریخ 1401/04/28

به گزارش خانم زهرا نعمتی کارشناس اردوهای فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

بخش اردوهای فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) با همکاری شهرداری منطقه 3 تهران به مناسبت عید سعید غدیر خم، همزمان با جشنواره تفریحی ورزشی دهه امامت و ولایت " اردوی شرکت در جشنواره تفریحی ـ فراغتی بوستان بانوان منطقه 19 تهران" را ویژه دانشجویان خوابگاهی در روز شنبه 25 تیرماه 1401 از ساعت 8:30 الی 12:30 با حضور 15 نفر از دانشجویان به صورت رایگان برگزار نمود.
این اردو که شامل برنامه های سرگرم کننده، اجرای گروه دف نوازی، مسابقات ورزشی، کلاس های آموزشی و نیز غرفه های فروش محصولات عفاف و حجاب، صنایع دستی و غذای محلی بود مورد استقبال همگان قرار گرفت .
سایر امکانات این بوستان همانند سالن های ورزشی، استخر، پیست دوچرخه سواری، نمایشگاه تولید و فروش پوشاک ،کتابخانه، گروه های آموزش هنری و نمایشگاه پرورش گل و گیاه نیز مورد استفاده و توجه همه شرکت کنندگان در اردو قرار گرفت.
گفتنی است همزمان با برگزاری این اردو مسابقه «من غدیری ام» به مناسب عید سعید غدیرخم ویژه شرکت کنندگان در اردو برگزار شد و فرصت شرکت تا روز سه شنبه 28 تیر ماه 1401 نیز برقرار خواهد بود. به برگزیدگان این مسابقه جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

ارسال کننده:صمدیان

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی