افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه الزهرا(س) در سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور

ارسال شده در تاریخ 1401/03/16

به نقل از خانم زهرا صدری کارشناس فعالیتهای دینی و قرآنی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور با معرفی 120 برگزیده در قم به کار خود پایان داد.
در مرحله ملی سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی که عصر روز ششم خردادماه 1401 در دانشگاه قم برگزار گردید، از بین چهار دانشجوی راه یافته دانشگاه الزهرا سلام الله علیها به این مرحله، خانم سمانه کریمی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم قرآن و حدیث در رشته حفظ 10 جز قرآن کریم حائز رتبه سوم گردید.

معاونت فرهنگی و اجتماعی ضمن تبریک، برای ایشان از خداوند قادر متعال در همه مراحل زندگی توفیقات روز افزون مسئلت دارد.

خبر اصلی اختتامیه سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در قم

ارسال کننده:صمدیان