افتخار آفرینی دانشجویان طراحی صنعتی دانشگاه الزهرا(س) در مسابقه دیزاین IDA

ارسال شده در تاریخ 1400/10/29
افتخار آفرینی دانشجویان طراحی صنعتی دانشگاه الزهرا(س) در مسابقه دیزاین IDA

به نقل از خانم ضیافت بیاتی کارشناس انجمن های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

خانمها پرنیان جمالی، نجمه فنودی، ساجده اشرف پور دانشجویان ورودی 97 طراحی صنعتی دانشگاه الزهرا در مسابقه International design awards 2022 و با شرکت دادن طرح Greeone موفق به کسب رتبه سیلور(دوم) در بخش طراحی اسباب بازی/اسباب بازی آموزشی شدند.
Greeone برای کودکان 6 تا 9 ساله طراحی شده است. هدف اصلی آن نزدیک کردن کودکان به طبیعت و نمایش زیبایی با هم بودن است. همه اجزای این محصول پایدار هستند و می توانند بازیافت یا استفاده مجدد شوند. بازی با حل پنج قطعه پازل به شکل کوه شروع می شود که نشان دهنده پنج قاره است، سپس کودک 5 دانه میکروگرین را در محیط رشد می کارد و از آنها مراقبت می کند تا زمانی که رشد کنند و سپس فرآیند چیدن گیاهان و استفاده از آنها در غذا آنها در این میان صبر، مسئولیت پذیری، زیبایی یگانگی و عشق به طبیعت را می آموزند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا سلام الله علیها ضمن تبریک به این عزیزان، برای ایشان از درگاه خداوند متعال توفیقات روزافزون مسئلت می نماید.

ارسال کننده:صمدیان

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی