تمدید مهلت ارسال آثار در بخش های مختلف سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی

ارسال شده در تاریخ 1400/07/11
تمدید مهلت ارسال آثار در بخش های مختلف سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی

به گزارش خانم زهرا صدری کارشناس فعالیتهای دینی و قرآنی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):
مهلت ارسال آثار در بخش های مختلف سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی تمدید شد.
به گزارش اداره فعالیت های قرآنی وزارت عتف، زمان دریافت تمامی آثار در (بخش آوایی، پژوهشی، ادبی، هنری، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و فناوری) تا تاریخ 10 آبان ماه 1400 تمدید شده است.
دانشجویان متقاضی حضور در بخش های ادبی، هنری، پژوهشی و فناوری سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور(دانشگاه های دولتی و غیرانتفاعی تحت پوشش وزارت علوم) ضروریست آثار خود را جهت داوری اولیه به دانشگاه محل تحصیل خود ارائه دهند.

بخش های مختلف سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویی:

رشته های بخش آوایی:

ه) فیلم کوتاه
و) معرق و منبت
ز) طراحی پوستر

رشته های بخش نهج البلاغه:
الف) معارف نهج البلاغه
ب) مقاله نویسی
ج) حفظ فرازهایی از نهج البلاغه

رشته های بخش صحیفه سجادیه
الف) معارف صحیفه سجادیه
ب) مقاله نویسی
ج) حفظ فرازهای صحیفه سجادیه
د) دعاخوانی ویژه فرازهای صحیفه سجادیه

رشته های بخش فناوری
الف) تولید نرم افزار
ب) تولید اپلیکیشن
ج) کانال های و صفحات مجازی

محورهای هر رشته به شرح زیر است:

همچنین اداره فعالیت های قرآنی وزارت عتف، محورهای بخش نهج البلاغه و صحیفه سجادیه را به شرح زیر اعلام نمود:
منابع رشته های حفظ فرازهایی از نهج البلاغه و صحیفه سجادیه نیز به شرح زیر اعلام شد.
دانشجویانی که در سایر رشته های جشنواره شرکت نکرده اند، جهت شرکت در این دو رشته کلمه نهج البلاغه یا صحیفه سجادیه را به شماره 3000856907 ارسال نمایند تا تاریخ دقیق ثبت نام و برگزاری آزمون به ایشان اطلاع داده شود.

دانشجویان دانشگاه الزهرا سلام الله علیها جهت شرکت در هر رشته ضمن مطالعه دقیق دستورالعمل این جشنواره اثر خود را تا تاریخ 10 آبان1400 به آدرس پست الکترونیکی farhangi@alzahra.ac.ir ارسال نمایید.
در رشته های هنری متقاضیان لازم است تصویر اثر خود را تا تاریخ یاد شده ایمیل نمایند. آثار راه یافته به مرحله سراسری بعد از داوری تعیین شده و صاحبان آثار راه یافته به مرحله سراسری باید اصل اثر خود را جهت تحویل به دبیرخانه منطقه سراسری به دانشگاه ارسال نمایند.
متقاضیان شرکت در رشته های تلاوت تحقیق و ترتیل نیز لازم است جهت دریافت قرعه تلاوت نام رشته انتخابی خود را تا 10 آبان 1400 به شماره 3000856907 پیامک نمایند.

شماره تماس بخش فعالیت های قرآنی و دینی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا سلام الله علیها:       02185692895
شماره پیامکی: 3000856907

ارسال کننده:صمدیان