اعلام برگزیدگان مسابقه بهترین عکس از گیاهان میوه دار و خوراکی در باغچه و گلدان شما

ارسال شده در تاریخ 1400/06/31

به گزارش خانم مریم صمدیان کارشناس فرهنگی و عضو کمیته فرهنگی و آموزشی مدیریت سبز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:
کمیته فرهنگی و آموزشی مدیریت سبز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) با هدف ایجاد انگیزه برای پرورش گیاهان مثمر در راستای اقتصاد مقاومتی و به مناسبت هفته ملی محیط زیست "مسابقه بهترین عکس از گیاهان میوه دار و خوراکی در باغچه و گلدان شما" را از 17 الی 28 خرداد 1400 ویژه جامعه دانشگاهی الزهرا(س) با اهدای جایزه به سه برگزیده اول برگزار نمود.

از آنجا که عکسهای ارسالی توجه داوران را برای دریافت جایزه اول جلب نکرد و عکسهای نهایی انتخاب شده با توجه به قوانین داوری در یک سطح بود، به هر سه نفر جایزه نقدی یکسان به ارزش دویست هزار تومان تغلق می گیرد.

اسامی برگزیدگان به شرح زیر اعلام میگردد:

• عکس اول درخت انگور متعلق به خانم راحیل گلفام دانشجوی زیست شناسی دانشگاه الزهرا(س)، دریافت لوح تقدیر و کارت هدیه 200 هزار تومانی

• عکس دوم درخت گردو متعلق به خانم مریم السادات مساعد کارمند مرکز ارزیابی و پایش عملکرد دانشگاه الزهرا(س)، دریافت لوح تقدیر و کارت هدیه 200 هزار تومانی

• عکس سوم گیاه ریحان بنفش متعلق به خانم فاطمه دریکوند دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش علوم اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)، دریافت لوح تقدیر و کارت هدیه 200 هزار تومانی

جهت اهدای هدایا با برگزیدگان تماس گرفته خواهد شد.

ارسال کننده:صمدیان

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی