گپ و گفت بانوان با چاشنی محیط زیست (ویژه برنامه روز دانشجو)

ارسال شده در تاریخ 1399/09/18
گپ و گفت بانوان با چاشنی محیط زیست (ویژه برنامه روز دانشجو)

به گزارش خانم ملیکا ابراهیمی سرخ آبادی دبیر انجمن علمی دانشجویی محیط زیست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:
انجمن علمی دانشجویی محیط زیست دانشگاه الزهرا(س) " گپ و گفت بانوان با چاشنی محیط زیست (ویژه برنامه روز دانشجو)" را به مناسبت روز دانشجو با سخنرانی خانم ملیکا ابراهیمی سرخ آبادی و خانم خمساء اسبقیان در روزیک شنبه 16 آذرماه 1399 از ساعت 16 الی 18 در اسکای روم برگزار کرد .
در این برنامه خانم ها اسبقیان و ابراهیمی با یکدیگر گپ و گفتی در زمینه های تحقیقاتی و علمی و فعالیت های خود در زمینه محیط زیست داشتند و خانم اسبقیان از موضوع تحقیقاتی خود که در زمینه تاثیرات فلزات سنگین بر خاک بود ، برای شرکت کنندگان توضیح دادند و پرسش و پاسخی بین شرکت کنندگان و سخنرانان برگزار شد و اطلاعات مفیدی در این زمینه به شرکت کنندگان منتقل شد . همچنین خانم ابراهیمی از تجربیات خود در زمینه محیط زیست و فعالیت های علمی تحقیقاتی خود به خصوص اختراعات و پزوهش های خود برای شرکت کنندگان صحبت کردند و به مشتاقانی که قصد فعالیت در زمینه محیط زیست را داشتند راهنمایی های گسترده ای کردند و تجربیات خود را به انها منتقل کردند .
شرکت کنندگان این برنامه نزدیک به 15 نفر بودند که مجموعه ای از دانشجویان و اساتید در زمینه های مختلف بودند .
این برنامه رایگان و به مناسبت روز دانشجو برگزار شد . به این مناسبت انجمن علمی دانشجویی محیط زیست دانشگاه الزهرا یک اینفوگراف از زنان موفق محیط زیستی نیز منتشر کرد .

ارسال کننده:صمدیان

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی