افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه الزهرا(س) در سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت

ارسال شده در تاریخ 1400/03/18
افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه الزهرا(س) در سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت

به گزارش اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی، آیین اختتامیه سی‌وپنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان برگزار و نفرات برتر معرفی و تجلیل شدند.
این دوره از جشنواره به میزبانی وزارت بهداشت و به صورت مجازی برگزار شد. در مراسم اختتامیه از برخی از برگزیدگان به صورت نمادین تجلیل شد.
در جشنواره سی‌وپنجم حدود 300 هزار دانشجو در مرحله مقدماتی از دانشگاه‌های سراسر کشور آثار خود را ارسال کردند که در نهایت هزار و 140 شرکت‌کننده به بخش کشوری راه یافتند.

در این جشنواره خانم فاطمه فرخوند دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد نقاشی دانشگاه الزهرا(س)، رتبه دوم رشته تذهیب بخش هنری این جشنواره  را کسب نمود.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) ضمن عرض تبریک برای ایشان از درگاه خداوند متعال ، موفقیت و سربلندی مسئلت دارد.

اسامی برگزیدگان مرحله ملی سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاههای تابعه وزارت علوم، تحقیقات وفناوری به شرح فایل زیر است:

ارسال کننده:صمدیان

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی