مسابقه بهترین عکس از گیاهان میوه دار و خوراکی در باغچه و گلدان شما

ارسال شده در تاریخ 1400/03/13
مسابقه بهترین عکس از گیاهان میوه دار و خوراکی در باغچه و گلدان شما

به نقل از خانم مریم صمدیان کارشناس فرهنگی و عضو کمیته فرهنگی و آموزشی مدیریت سبز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

علاقمندان برای شرکت در مسابقه نام و نام خانوادگی،شغل، نام گیاه و شماره همراه خود را روی کاغذی بنویسید و در کنار گیاه خود در باغچه و یا گلدان قرار داده و یک عکس زیبا بگیرید و عکس را به همراه نام و نام خانوادگی، محل خدمت و یا تحصیل، شغل ( دانشجو ، استاد و یا کارمند) و شماره همراه به رایانامه green.farhangi@alzahra.ac.ir ارسال نمایید.

همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به کاربری farhangi_azzahraie در ایتا، سروش و بله پیام دهید.

ارسال کننده:صمدیان

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی