وبینار ملی مهندسی عمران و محیط زیست

ارسال شده در تاریخ 1399/12/22
وبینار ملی مهندسی عمران و محیط زیست

به گزارش خانم الیکا پاشازاده فرددبیر انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س):
انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران و محیط زیست با همکاری دومین جشنواره مدیریت پسماند معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) و انجمن علمی مهندسی عمران دانشگاه بزرگمهر قائنات "وبینار ملی مهندسی عمران و محیط زیست " را با موضوع بررسی مدیریت پسماند و نخاله های ساختمانی، مدیریت سبز و کاربرد مصالح دوستدار محیط زیست و نقش محیط زیست در طراحی ساختمان با هدف کاهش پسماندها و شناخت بیشتر ارتباطات بین رشته های عمران و محیط زیست و کمک به حفظ محیط زیست با سخنرانی اقای مهندس محمدرضا بسملی در روز پنجشنبه 21 اسفندماه 1399 از ساعت 17 الی 19 با حضور 90 نفر از علاقه مندان در فضای اسکای روم برگزار نمود .

محیط زیست و حفاظت از آن ، حتی در شرایطی که جامعه با بحران‌های اقتصادی، جنگ روانی و مشکلات اجتماعی درگیر است باز هم حرف اول را می‌زند. این اهمیت زیاد به دلیل آن است که زمین تنها خانه‌ای است که انسان‌ها در آن امکان حیات دارند و می‌توانند غذای خود را تامین کنند و کل سیستم پشتیبانی زندگی بشریت و کلیه گونه‌هایی که روی زمین زندگی می‌کنند به محیط زیست اطراف بستگی دارد.
به دلیل اهمیت محیط زیست برای تمامی افراد ، انجمن علمی مهندسی عمران دانشگاه الزهرا (س) با همکاری انجمن ‌علمی‌ دانشجویی‌ محیط زیست دانشگاه الزهرا(س) ، انجمن ‌علمی‌ دانشجویی‌ دانشگاه‌های بزرگمهر قائنات ، بین‌المللی‌ امام ‌خمینی ، یزد و گلستان اقدام به برگزاری وبینار تحت عنوان مهندسی عمران و محیط زیست پرداخته است.
در این وبینار ، جناب آقای مهندس محمدرضا بسملی به شرح اهمیت محیط زیست برای انسان‌ها و لزوم حفاظ از آن به ویژه در رشته‌ی مهندسی عمران و هنگام انجام فعالیت های عمرانی و ساختمانی پرداختن.
مباحث اصلی و کلیدی مطرح شده در وبینار به شرح زیر می‌باشد :
مدیریت پسماند و نخاله های ساختمانی
مدیریت سبز، کاربرد مصالح دوست دار
محیط زیست در طراحی ساختمان

همچنین در انتهای این وبینار ، مدرک دو زبانه ، از طرف دانشگاه الزهرا (س) به شرکت کنندگان ، ارائه شد.

ارسال کننده:صمدیان

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی