وبینار مسئولیت شیمیدانان در قبال محیط زیست (از ایده تا عمل) برگزار شد.

ارسال شده در تاریخ 1399/06/05
وبینار مسئولیت شیمیدانان در قبال محیط زیست (از ایده تا عمل) برگزار شد.

دبیرخانه دومین جشنواره مدیریت پسماند معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) با همکاری انجمن علمی دانشجویی محیط‌ زیست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) " وبینار مسئولیت شیمیدانان در قبال محیط زیست (از ایده تا عمل)" را در روز پنجشنبه دوم شهریورماه 1399 با تدریس جناب آقای دکتر مرتضی شیری عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س) برگزار نمود.
در این وبینار دو ساعته دکتر مرتضی شیری درباره شاخه شیمی و تاثیرات آن برمحیط زیست صحبت کرد. همچنین توضیحاتی درباره انواع خدمات و کاربردهای علم شیمی در زندگی انسان و محیط زیست و تاثیراتش،‌ تاثیر داروها، صنایع غذایی، ابزارهای پزشکی، وسایل کشاورزی، اسباب و اثاثیه خانه و ساختمانی، آب آشامیدنی، رنگ، رزین، صنایع سلولزی، شوینده ها و محصولات آرایشی بهداشتی ارائه کرد.
در ادامه دکتر شیری به شرح اقدامات شیمیدانان در زمینه کاهش تاثیرات مخرب بر محیط زیست و افزایش خاصیت کاربردی علم شیمی در زندگی انسان و در محیط زیست و توضیح اصول پیشگیری در واکنش های علم شیمی و ارائه راهکار های مناسب پرداخت.
این کارگاه با حضور 25 شرکت کننده در فضای اسکار روم برگزار شد.

ارسال کننده:صمدیان

آدرس :تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی،جشنواره بین المللی مدیریت پسماند
    Email: jpasmand2@gmail.com
    Insragram: @jpasmand    Eitaa: @jpasmand  Soroush: jpasmand