کارگاه سه روزه دنیای عروسکها با دور ریختنی ها (عروسکهای نمایشی با پسماند)

ارسال شده در تاریخ 1399/07/05
کارگاه سه روزه دنیای عروسکها با دور ریختنی ها (عروسکهای نمایشی با پسماند)

دبیرخانه دومین جشنواره مدیریت پسماند معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) با همکاری انجمن علمی دانشجویی محیط‌ زیست دانشگاه الزهرا (س) و اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی محیط‌زیست ایران، کارگاه سه‌روزه «دنیای عروسک‌ها با دور ریختنی‌ها» را با تدریس خانم ساغر لطفی نژاد (کارگردان، نمایشنامه نویس، طراح و سازنده عروسک های نمایشی و مدرس تئاتر عروسکی) در روزهای چهارشنبه 26 و شنبه 29 شهریور و چهارشنبه 2 مهرماه 1399 از ساعت 18 الی 20 به صورت مجازی در بستر اسکای روم برگزار نمود.
در این کارگاه سه روزه طی 6 ساعت ، 3 مدل عروسک نمایشی با پسماند ساخته و آموزش داده شد و مدرس کارگاه مطالب و مباحث خود را از جمله: آشنایی با عروسک ها و کاربرد آنها، آشنایی با متریال ساخت از دور ریختنی ها، اهمیت محیط زیست و تفکیک زباله، استفاده کاربردی از زباله ها و دور ریختنی های خشک و بهداشتی و ساخت سه عروسک با مواد دور ریختنی عرضه نمود.
تمامی این عروسک ها با مواد بازیافتی و پسماند ساخته شد و در این کارگاه آموزشی 20 نفر شرکت کردند و به شرکت کنندگان گواهی نیز اهدا شد.
همچنین برای پشتیبانی و برقراری ارتباط و نشر فیلمهای آموزشی، کانالی در فضای مجازی ایجاد شد و تمام کلیپ ها و اخبار کارگاه در این کانال منتشر گردید .

ارسال کننده:صمدیان

آدرس :تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی،جشنواره بین المللی مدیریت پسماند
    Email: jpasmand2@gmail.com
    Insragram: @jpasmand    Eitaa: @jpasmand  Soroush: jpasmand