برگزاری دوره آموزشی قوانین و نظام دورکاری

مدیریت برنامه، بودجه و تحول سازمانی دوره آموزشی مجازی" قوانین و نظام دورکاری" را جهت بهره برداری کلیه اعضای محترم غیر هیات علمی دانشگاه برگزار می نماید. در این دوره موضوعاتی چون دورکاری و اثرات اجتماعی و اقتصادی آن، فرآیند اجرای دورکاری در سیستم آموزشی ، حفظ سلامت روانی و جسمی در شرایط دورکاری، ارتباط کلامی موثر در شرایط دورکاری، مشاغل قابل دورکاری و مدیریت یک تیم دورکار مطرح می گردد. این دوره به مدت هشت ساعت بصورت آنلاین در اردیبهشت ماه در حال برگزاری است و در پایان دوره از شرکت کنندگان آزمون به عمل خواهد آمد.

تاریخ:
1399/04/08
تعداد بازدید:
منبع:
آموزش اعضای غیر هیات علمی
تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه 8، مدیریت برنامه بودجه و تحول سازمانی
tarhobarname[at]alzahra.ac.ir
کدپستی : 1993893973 تلفن : 88041460