برگزاری دوره آموزشی مبارزه با پولشویی

مدیریت برنامه، بودجه و تحول سازمانی، دوره آموزشی " مبارزه با پولشویی "را جهت بهره برداری همکاران امور مالی، برنامه و بودجه، امور اداری، تدارکات، کارشناسان گرنت معاونت پژوهشی، کارشناس سفارش های خارجی و کارشناسان مالی معاونت دانشجویی برگزار می نماید. این کارگاه به مدت هشت ساعت در اردیبهشت ماه بصورت مجازی، در حال برگزاری است. شرکت کنندگان در پایان دوره در آزمون مجازی شرکت نموده و گواهینامه آموزش ضمن خدمت دریافت می نمایند.

تاریخ:
1399/04/08
تعداد بازدید:
منبع:
آموزش اعضای غیر هیات علمی
تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه 8، مدیریت برنامه بودجه و تحول سازمانی
tarhobarname[at]alzahra.ac.ir
کدپستی : 1993893973 تلفن : 88041460