برگزاری آزمون دوره آموزشی قوانین و نظام دورکاری

مدیریت برنامه، بودجه و تحول سازمانی با همکاری مرکز آموزش مجازی، آزمون دوره آموزشی مجازی" قوانین و نظام دورکاری" را روز شنبه بیست و هفتم اردیبهشت ماه برگزار نمود. در این آزمون که بصورت مجازی برگزار گردید 257نفر از اعضای غیرهیات علمی دانشگاه شرکت نمودند. دوره آموزشی مجازی" قوانین و نظام دورکاری" در شناسنامه آموزشی شرکت کنندگانی که موفق به کسب نمره قبولی شدند به عنوان دوره آموزشی ضمن خدمت ثبت خواهد شد. در این دوره که بصورت آنلاین به مدت هشت ساعت برگزار گردید، موضوعاتی چون دورکاری و اثرات اجتماعی و اقتصادی آن، فرآیند اجرای دورکاری در سیستم آموزشی، حفظ سلامت روانی و جسمی در شرایط دورکاری، ارتباط کلامی موثر در شرایط دورکاری، مشاغل قابل دورکاری و مدیریت یک تیم دورکار مطرح شد.

تاریخ:
1399/04/08
تعداد بازدید:
منبع:

آموزش اعضای غیر هیات علمی
تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه 8، مدیریت برنامه بودجه و تحول سازمانی
tarhobarname[at]alzahra.ac.ir
کدپستی : 1993893973 تلفن : 88041460