ارسال شده در تاریخ 1403/06/19

نهمین نشست تخصصی از مجموعه نشست های سیزدگانه مفردات‌پژوهی در تفسیر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی با عنوان «کیفیت واژه‌شناسی در تفسیر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی (نمونه موردی: عبد، نفاق، تقوا، عالمین، صراط)» برگزار شد. این نشست به همت انجمن علمی دانشجویی علوم قرآن و حدیث معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) با همکاری موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی و " انجمن علمی دانشجویی دانشگاه تهران با سخنرانی دکتر عبدالکریم بهجت‌پور (مفسر قرآن و موسس مرکز تخصصی التمهید للبحوث القرآنیه)؛ روز یک ‌شنبه 18 شهریور 1403، ساعت 10 صبح در فضای اسکای روم برگزار شد. این نشست با حضور پنجاه و دو نفراز علاقمندان به مباحث تفسیر پژوهی برگزار شد. شرکت در این نشست ها برای عموم آزاد و رایگان است. علاقمندان به شرکت در این نشست های تخصصی جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند در کانال اختصاصی سلسله نشست‌های تخصصی مفردات‌پژوهی و مفهوم‌شناسی‌های واژگان و عبارات قرآنی در تفسیر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی به آدرس ذیل در ایتا عضو شوند. صوت مربوط به این نشست و سایر نشست‌ها در این کانال قرار دارد.

tempShow
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology@alzahra.ac.ir