حضور دکتر حجت الله جوانی مرکز فرهنگی کشور هندوستان

ارسال شده در تاریخ 1403/05/23
حضور دکتر حجت الله جوانی مرکز فرهنگی کشور هندوستان

دکتر حجت الله جوانی مدیر گروه پژوهشی مطالعات هند به دعوت رایزن فرهنگی کشور هندوستان ، روز پنج شنبه 18 امرداد 1403 در مرکز فرهنگی حضور بهم رسانیدند. ایشان برای شرکت در سخنرانی علمی در خصوص مفهوم "برهمن" که توسط خانم دکتر اعظم لطفی ، دانشیار گروه زبان های باستان دانشگاه هند برگزار می شد به این مرکز رفتند.
آقای دکتر شوکلا ، رایزن محترم فرهنگی سفارت کبرای هند در تهران از آقای دکتر جوانی دفوت کردند که در آیین روشن کردن شمع ها به نشانه روشن نگاه داشتن علم و معرفت مشارکت کنند.سپس سخنرانی علمی برگزار گزدید.
لازم به ذکر است که خانم دکتر اعظم لطفی پیشتر به دعوت مدیر گروه پژوهشی مطالعات هند در دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا سخنرانی علمی ارایه کرده بودند

tempShow
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+