نشست هم اندیشی سالانه اساتید گروه معارف اسلامی با حضور نمایندگان محترم معاونت آموزشی نهاد رهبری و ریاست محترم دانشگاه الزهراء(س)

ارسال شده در تاریخ 1402/06/28

اساتید هیأت علمی و مدعو گروه معارف اسلامی دانشگاه الزهرا(س) در نشستی صمیمانه با حضور حجة الاسلام دکتر شریفی دوست و حجة الاسلام دکتر رضازاد به نمایندگی از معاونت محترم آموزشی و‌ پژوهشی اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌‌ها، روز سه شنبه 28 شهریورماه از ساعت9 صبح الی 12 در سالن مرحومه طوبی کرمانی (پژوهشکده زنان)،  به بررسی مسائل مرتبط با گروه معارف اسلامی پرداختند. در ابتدا مدیر محترم گروه، سرکار خانم دکتر رجبی، گزارشی از عملکرد و فعالیت‌های اساتید گروه در سال گذشته ارائه نمودند و در ادامه، نمایندگان معاونت اساتید نهاد مقام معظم رهبری به تبیین نمودار منشور ماهیت دروس معارف و هم اندیشی درخصوص مسائل آغاز سال تحصیلی جدید پرداختند.
همچنین با حضور ریاست محترم دانشگاه؛ خانم دکتر ناظم بکائی، ریاست محترم نهاد نمایندگی مقام رهبری در دانشگاه الزهراء(س)؛  حجة الاسلام دکتر موسوی و ریاست دانشکده الهیات؛ دکتر زهرا سادات میرهاشمی و بیان و تحلیل اهداف و مسائل خاص مبتلا به اساتید و دانشجویان در کلاس های معارف اسلامی، هم‌فکری و رهنمودهایی برای بومی‌سازی دروس معارف و ارتقاء کیفی و نیازمحور محتوای دروس در تعامل با اساتید حاضر ارائه و تحلیل شد.

tempShow
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology@alzahra.ac.ir