سخنرانی دکتر مریم سلگی در وبینار تخصصی عوامل تحکیم بنیان خانواده و ضرورت هم افزایی برای مقابله با فروپاشی آن در جهان

ارسال شده در تاریخ 1401/12/20

وبینار تخصصی «عوامل تحکیم بنیان خانواده و ضرورت همافزایی برای مقابله با فروپاشی آن در جهان» به همت رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو و اداره ارتباطات بین‌المللی زنان و خانواده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی چهارشنبه 17 اسفند 1401- 8 مارس 2023 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این جلسه اساتید ایرانی و روس؛ خانم‌ها دکتر صدیقه سلیمانی؛ کارشناس ارشد حوزه تعلیم و تربیت، دکتر مارگاریتا نلیوبووا؛ کارشناس ارشد اداره روابط خارجی کلیسای ارتدوکس روسیه، دکتر مریم سلگی؛ عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا (س)، دکتر گوزل موبیناوا؛ رییس انجمن همکاری‌های بانوان شورای مفتیان روسیه و دکتر مریم کاولیوا؛ عضو شورای علما اداره دینی مسلمانان فدراسیون روسیه، دیگاه‌های خود را پیرامون موضوع تحکیم بنیان خانواده بیان داشتند و به بحث و تبادل نظر درباره راهکارها پرداختند.

tempShow
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology@alzahra.ac.ir