برگزاری اردوی علمی فرهنگی موزه عبرت

ارسال شده در تاریخ 1398/10/29
برگزاری اردوی علمی فرهنگی موزه عبرت

دانشجویان درس انقلاب اسلامی در گروه معارف اسلامی دانشگاه الزهرا (س )، در اردویی علمی ، در تاریخ 22 آذر ماه 1398 از موزه عبرت ایران بازدید نمودند.
این موزه در واقع زندان ساواک در دوران حکومت پهلوی می‌باشد که به خوبی بیانگر نوع رفتار عاملان حکومت با مبارزان انقلاب اسلامی است.
دانشجویان با مشاهده ی قسمت‌های مختلف موزه، همانند وسایل مختلف شکنجه، سلول‌های انفرادی و گروهی، تصاویر و عملکرد زندانبانان و ... به ماهیت رژیم پهلوی پی بردند. در حاشیه بازدید از موزه، نمایشگاه آثار مکتوبی وجود داشت که به تشریح وقایع آن دوران، اسناد و خاطرات مبارزان می‌پردازد،
لازم به ذکر است که این برنامه با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجهه شد و حدود 150 نفر شرکت کننده داشته است.
همچنین پس از پایان بازدید، گزارش‌های زیادی به صورت عکس، فیلم، دلنوشته و ... از سوی دانشجویان برای استاد درس انقلاب ارسال گردید که حاکی از تأثیر عمیق این برنامه بر نگرش آنان داشت و در همین راستا، مسابقه‌ی "انتخاب بهترین عکس" نیز به صورت مجازی برگزار گردید و با رای گیری از دانشجویان، بهترین عکس انتخاب شد.

tempShow
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology@alzahra.ac.ir