برگزاری کارگاه معرفی منابع کنکور ارشد رشته تاریخ و تمدن ملل اسلامی

ارسال شده در تاریخ 1401/09/09
برگزاری کارگاه معرفی منابع کنکور ارشد رشته تاریخ و تمدن ملل اسلامی

انجمن علمی دانشجویی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی در روز دوشنبه مورخ 1401/08/30 برنامه ای  با هدف آشنایی دانشجویان ورودی 1398 با منابع کنکور ارشد در دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا (س) برگزار کرد.
در ابتدای برنامه، خانم دکتر فضلی عضو هیئت علمی گروه تاریخ فرهنگ و تمدن ملل اسلامی دانشگاه الزهرا (س) به بیان کلیات و نیز تشریح بخش های مختلف آزمون پرداختند و در ادامه جزئیات مربوط به ضرایب دروس تخصصی و عمومی را توضیح دادند. بیان میزان اهمیت هرکدام از منابع و نیز معرفی مختصر درباره هر یک از آنها، از دیگر مباحث مطروحه ایشان در این جلسه بود.
در ادامه برنامه، فائزه عبدالعلی، دانشجوی ترم 3 کارشناسی ارشد از تجربیات خود در کنکور ارشد و نیز اهمیت درس زبان انگلیسی در این آزمون سخن گفت. وی با واکاوی بخش های مختلف این قسمت، حاضران را با نوع سوالات آشنا نمود و درباره منابع کلی زبان انگلیسی مطالبی مطرح کرد.
قسمت پایانی جلسه به پرسش و پاسخ اختصاص داشت و دانشجویان ابهامات خود را درباره آزمون ارشد و مسائل مربوط به آن بیان کردند.

تعداد بازدید:2045

• گزارش برنامه معرفی منابع کنکور ارشد رشته تاریخ و تمدن ملل اسلامی_0
  • گزارش برنامه معرفی منابع کنکور ارشد رشته تاریخ و تمدن ملل اسلامی_1

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973